Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde 112 Acil Servis istasyon sayısı dörde yükseldi.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ilçe halkının ihtiyaçlarının karşılanması için kamu kurumları ile sıcak diyaloglar kurmaya devam ediyor. Sağlık alanında da 112 Acil İstasyon sayısının artırılması için yer konusunda destek olan Başkan Üzülmez, sağlıkçıların çalışma koşullarına uygun olarak İlçe Sağlık Müdürlüğü bahçesindeki binanın 112 Acil İstasyona dönüştürülmesinde destek oldu ve halkın hizmetine sunulmasını sağladı. Kartepe’de 112 istasyon sayısının dörde yükselmesinde Üzülmez’in katkılarından dolayı İlçe Sağlık Müdürü Dr. Harun Aslan, Başkan Üzülmez’e teşekkür etti.

Başkan Üzülmez, Kartepe halkının klasik belediyecilik anlayışı dışında diğer kamu kurumlarının hizmetlerini de rahatlıkla alabilmesi için yoğun bir çaba içinde olduklarını belirtti. Sağlık alanında da ilçedeki hizmet noktalarının artmasını hedefleyen, halkın daha iyi, hızlı ve kaliteli hizmet alması yönünde çalışma yapan Başkan Üzülmez, Kartepe İlçe Sağlık Müdürlüğüyle işbirliği yaparak ilçedeki 112 İstasyon sayısının arttırılması sağladı. Müdür Arslan, Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in katkı ve destekleriyle, Kartepelilere hizmet veren 112 İstasyonlarına ek olarak müdürlükleri bahçesinde 2 adet ambulanslı ekiple istasyon sayısının dörde yükseldiğini ifade etti.

Kartepe’deki sağlık alanındaki ihtiyacı bilen Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in, Dumlupınar Mahallesi’ndeki İlçe Sağlık Müdürlüğü bahçesindeki atıl haldeki binanın fiziki şartlarını iyileştirerek 112 Acil İstasyona çevrilmesinden dolayı Kartepe İlçe Sağlık Müdürü Dr. Harun Arslan, “Halka hizmet kamuya hizmet” anlayışı çerçevesinde sağlık camiasına yönelik katkı ve destekleri için Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e teşekkür ederken, sağlık alanında yapılacak olan projeler için desteklerinin devam etmesi yönünde temennilerde bulundu.