Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kamusal alanda kullanılan ve ekonomik ömrünü tamamlayan bankları yenilerken mevcutları da bakımdan geçiriyor.

Kartepe Belediyesi kamusal alanlardaki ahşap kent mobilyalarının bakım çalışmaları çerçevesinde bankları mercek altına aldı. Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler açık alanlarda kullanılan bankları günümüz şartlarına uygun hale getirmek için eski ve tamir edilmesi gerekenleri tek tek topladı. Marangozhane ekipleri eskiyen bankların eksik olan kısımlarını tamamlayarak tamir etti. Banklar zımparalanıp bakımı yapıldıktan sonra selülozik kahverengi ahşap boya ile boyandı.

Uzunçiftlik bölgesinden başlatılan bank yenileme çalışması çerçevesinde 20 adet bankın tamiratını ve boyamasını yapan ekipler yeni bir görünüme kavuşan bankları yerlerine monte etti. Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü marangozhane ekiplerinin ahşap kent mobilyalarının kışın olumsuz şartlarından etkilenmemesi için yaptığı bakım çalışmaları iş programı çerçevesinde ilçenin farklı köşelerinde uygulanmaya devam edecek.