Kartepe Belediyesi Radyo ve Televizyon dünyasını farklı ve eğlenceli bir bakış açısı ile değerlendiren “Bi Dolu Medya” adlı programı Kartepeli gençler ile buluşturdu. Programa TGRT haber spikeri Mehmet Aydın ve ünlü Radyocu Hopdedik Ayhan katılarak gençlere medya hakkında bilgi verdi.

Kartepe Belediyesi, gençlerin sosyal gelişimine yönelik çalışmalarına devam ediyor. Radyo ve Televizyon dünyasını farklı ve eğlenceli bir bakış açısı ile değerlendiren “Bi Dolu Medya” programını düzenleyen Kartepe Belediyesi, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde TGRT Haber Spikeri Mehmet Aydın ve Radyocu Hopdedik Ayhan’ı gençlerle buluşturdu.

Programın açılışında konuşan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez “Kartepemizde her yaşa uygun programlarımız her zaman hayat bulmaktadır. Kartepemizin doğal güzellikleri herkesin ilgisini çekmektedir. Yeryüzünün cenneti Kartepe’dir. Kartepemizin kapıları herkese açık. Medya alanında kıymetli misafirlerimiz bugün bizlerle beraberdir. Bütün imkanlarımız ile hemşehrilerimize hizmet üretiyoruz” dedi.

Başkan Üzülmez “Ülkemiz için hayatını ortaya koyan şehitlerimize rahmet, gazilerimize de uzun ömürler diliyorum. Türk bayrağı kıyamete kadar inmeyecektir. Bu gençlerimizin sayesinde olacaktır” açıklamasında bulundu. Belediye Başkanı Üzülmez’in konuşması sonrasında Kartepe Belediyesi tarafından düzenlenen “Bi Dolu Medya” programında TGRT Haber Spikeri Mehmet Aydın ve Radyocu Hopdedik Ayhan medyanın unutulmaz anları, canlı yayın kazaları ve halk röportajlarını değerlendirdiler.