Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in örnek ve ödüllü projesi olan Alo Evlat hattı ekibinin refakatinde Umre’ye giden Kartepeli büyükler 21 Şubat’ta yurda dönecekler. Kartepeli büyükler 4’ncü Umrelerini yerine getirdiler.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in, göz bebeği projelerinden, ülke genelinde örnek ve ödüller alan Alo Evlat Hattı özel bir hizmete imza attı. Her fırsatta Kartepeli büyükleriyle bir araya gelen Başkan Üzülmez, en büyük arzularından biri olan Umre isteklerini de yerine getirdi. Alo Evlat ekibiyle birlikte Umre’ye giden Kartepe Belediye Başkanı Üzülmez, kutsal topraklarda 10 gün kaldıktan sonra yurda dönerek ayağının tozuyla çalışmalarına başladı.

Kutsal topraklarda bulunan Alo Evlat ekibi ve hizmet verdiği büyükleri Umre’lerine devam ediyor. Cengiz Topel Havaalanı’ndan kutsal topraklara giden Kartepeli büyükler 21 Şubat tarihinde ülkeye dönecekler. Bu 20 günlük Umre ziyaretinde Hudeybiye’de, Cirana bölgesinde, Arafat’ta ve Kâbe’ye en yakın Mikat sınırı olan Hz. Aişe mescidine giderek ihrama girip umrelerini tamamladılar. Tavaf ve sa’y yaptıktan sonra 4’ncü umrelerini de tamamlaydılar. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e ve vatani görevlerini yerine getiren Mehmetçiklerimize hayır dualarını eksik etmediler.