Sosyal ve kültürel etkinlikler çerçevesinde üyelerine yönelik olarak geziler yapan Körfez Kent Konseyi, üyelerini Yedigöller’e götürdü.

Körfez Kent Konseyi, gençlik meclisi ve kadın meclisi olmak üzere Körfez’de çalışmalarını sürdürüyor. Oluşturulan yeni yönetim ile ilçede farkındalık oluşturan Körfez Kent Konseyi Gençlik Meclisi, yönetim kurulu üyeleri ve Fotoğrafçılık kulübü üyeleri Bolu Yedigöller’e gezi düzenledi. Birçok vatandaşın ve öğrencinin de katıldığı gezi programında yönetim kurulu üyeleri fotoğraf çekerek stres attı.

Yönetim kurulu üyeleri, Yedigöller’in muhteşem doğası karşısında büyülenirken, bol bol fotoğraf çekme imkânı buldular. Körfez fotoğrafçılık kulübü üyelerinin profesyonel malzemeleri ile çektikleri başarılı fotoğraflar geziye gelenleri adeta büyüledi. Körfez fotoğrafçılık kulübü başkanı Doğukan Koyuncuoğlu, “Üyelerimizle birlikte başka doğa harikası yerlere benzer gezilerimiz devam edecek. Yedigöller fotoğrafçılık açısından harika bir yer. Adeta sezon açılışı gibi oldu. Sonbaharın bütün güzelliklerini aynı anda yaşadık. Aramızda ilk kez gelenler oldu. Burayı görünce hayran kaldılar” dedi.

Körfez Kent Konseyi Başkanı İsa Taş, Gençlik Meclisine verdiği destek ile Körfez’li gençlerin istek taleplerini göz ardı etmeksizin yerine getiriyor. Oluşturduğu profesyonel yönetim ile Körfez’de kısa süre içerisinde adından sıkça söz ettiren Körfez Kent Konseyi başarılı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Kısa süre içerisinde yeni projelerle halkın karşısına çıkacak olan Körfez Kent Konseyi, Körfezlilerin yanında olmaya devam edecek.

Düzenlenen gezi programının son olmayacağını vurgulayan Körfez Kent Konseyi Gençlik Merkezi Başkanı Hakan Tosun, “Kısa süre içerisinde gençlerimizi tarihimizle ve ülkemizin güzel doğa harikası olan yerlerimizle buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.