Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze’de mutfak ve banyo ürünleri üreten bir fabrikayı gezerek çalışanlarla bir araya geldi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze’de mutfak ve banyo ürünleri üreten bir fabrikayı ziyaret etti. Başkan Karaosmanoğlu fabrika gezisinde yöneticilerle ve çalışanlarla yaptığı sohbette, Kocaeli’nin Türkiye’nin lokomotifi olduğunu söyledi. Fabrika alanlarını gezen ve işçilerle birlikte öğle yemeği yiyen Başkan Karaosmanoğlu’na Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker de eşlik etti. Fabrikanın Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çiçek tarafından kapıda karşılanan Başkan Karaosmanoğlu, ilk olarak fabrika alanlarını inceleyerek çalışanlarla sohbet etti. Daha sonra yemekhaneye geçen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu ve Gebze Belediye Başkanı Köşker, işçilerle birlikte sıraya girerek yemek aldı.

Fabrikaları ziyaret ederek çalışanlarla bir araya geldiklerini söyleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Kentimizi tanırken kentte ne üretildiğini de yakından görme fırsatı buluyoruz. Türkiye her geçen gün gelişiyor. Bu gelişimin en önemli ayağı üretimdir. Kocaeli de bu anlamda Türkiye’nin lokomotifidir" dedi.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ise, "Gebzeliler olarak yaşadığımız sıkıntıları hep birlikte çözme niyetindeyiz. Bu amaçla fabrika ziyaretleri yaparak, sizlerin de görüşlerinizi alıyoruz" diye konuştu.