Güney Kore Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Taedon Jeon, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. Jeon, Koreli yatırımcıların yeni projeler için Kocaeli’de fırsatları araştırdıklarını söyledi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Güney Kore Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Taedon Jeon’u makamında ağırladı. Ziyarette Başkan Karaosmanoğlu ile karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Jeon, Korelilerin Kocaeli’de yeni yatırımlar yapmak istediğini belirterek, Koreli yatırımcıların Türkiye ve Kocaeli’den çok memnun olduğunu vurguladı.

Kocaeli’ye yatırım yapmaktan son derece memnun olduklarını söyleyen Jeon, Koreli yeni yatırımcıların da Kocaeli’deki fırsatları araştırdığını ifade etti. Bu amaçla Kocaeli’de çeşitli temaslarda bulunduklarını söyleyen Jeon, ticaret odası ve sanayi odası gibi kurumları da ziyaret ederek, fikir alışverişinde bulunacaklarını kaydetti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise Kore ve Türkiye arasında bir gönül bağı oluştuğunu ve Koreli yatırımcıların Kocaeli’yi seçmesinden son derece memnun olduklarını dile getirdi.