Körfez Belediyesi oluşturduğu profesyonel alt yapısıyla Körfez’in Cadde ve sokaklarını belediye ekiplerince temizliyor.

Daha temiz ve yaşanabilir bir ilçe oluşturmak adına temizlik hizmetine önem veren Körfez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, bünyesinde kurmuş olduğu profesyonel ekiplerle, Körfez’i baştan sona temizliyor. Her gün farklı bir mahalleyi temizleyen Belediye ekipleri, son olarak Tütünçiftlik’te bulunan afet kaçış yolu ve Tuğrul caddesinde hummalı bir temizlik çalışması başlattı.

Mahalleyi baştan aşağı temizleyen ekipler ayrıca, Tuğrul Caddesi’nde bulunan dar sokaklara da, küçük çöp toplama araçlarıyla girerek, temizlik çalışmasını sürdürdü. Küçük çöp toplama araçlarıyla da dar sokaklarda yaşayan vatandaşın ayağına hizmet götüren Körfez Belediyesi’nin bu hizmeti vatandaşların yüzünü güldürüyor. Afet kaçış yolu ve Tuğrul caddesinde yapılan çalışmalar bölge sakinlerinin büyük beğenisini topladı. Kaldırımlarda çıkan yabancı otları temizleyen Körfez Belediyesi, halkın istek ve talepleri doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor.

Belediye ekiplerinin yapılan ihbarla anında cevap vermesinin de olumlu bir hizmet olduğuna dikkat çeken vatandaşlar, “Körfez Belediyemiz tarafından mahallemizde yapılan genel temizlikten dolayı çok memnunuz. Özellikle sokaklarımızın dar ve küçük olmasından dolayı küçük çöp toplama araçlarının mahallemizde topladıkları çöplerden dolayı da çok memnunuz” dediler.