Körfez Belediyesi ekipleri tarafından kentin çeşitli noktalarında, halkın istek ve talepleri doğrultusunda belirlenen eksiklikler yürütülen çevre düzenleme çalışmalarıyla gideriliyor.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, oluşturduğu profesyonel hizmet alt yapısıyla şehrin dört bir yanında başlattığı ummalı çalışmalarla Körfezlilere yakışır hizmetler sunuyor. Körfez Belediyesi, ilçeye değer katmak amacıyla başlattığı hizmet hamlesinde, altyapıdan sosyal belediyeciliğe, rutin belediyecilik hizmetlerinden yatırımlara kadar önemli hizmetleri hayata geçirmeye devam ediyor.

Halkın istek ve taleplerini ön planda tutarak hizmeti ayaklarına kadar getiren Körfez Belediyesi, Hacı Osman mahallesinde çevre düzenlemesinin yanı sıra kaldırım taşları, parke ve bordür taşlarını yeniledi. Halkın talepleri doğrultusunda Atalar mahallesi İstasyon camiinde boya çalışması gerçekleştiren ekipler, ilimtepe mahallesinde de ummalı bir çevre düzenleme çalışması ile peyzaj, yol çalışmaları, parke taşlarının döşenmesi gibi birçok çalışmayı da tamamladı.

Belediye ekiplerince tespit edilen eksiklikler çevre düzenleme çalışmaları ile giderilmeye devam ederken, Körfez halkı çalışmalardan dolayı Başkan İsmail Baran’a teşekkür ettiler.