Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçenin muhtelif sokak ve caddelerinde asfalt serim, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Kısa bir süre önce kent genelinde ummalı asfalt çalışmaları gerçekleştiren Körfez Belediyesi, 8 ayda 15 bin ton sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi. 8 ayda asfalt seriminde rekor kıran Körfez Belediyesi, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Her gün yeni bir sokağa asfalt serimi yapan ekipler, Mimarsinan mahallesi Mehmet Akif Ersoy caddesinde yoğun bir çalışma gerçekleştirdi. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da çalışmaları incelemek üzere Mehmet Akif Ersoy caddesine gitti. Çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Baran, bölge halkı ile de çeşitli sohbetler gerçekleştirdi. Bölgeye yapılması planlanan projeler hakkında vatandaşa çeşitli bilgiler aktaran Başkan Baran, çalışmaların planladığı şekilde devam ettiğini söyledi.

Baran, “Bütün yatırımlarımız daha modern bir Körfez için. Kısa bir süre içerisinde Körfez’de gerçekleştirdiğimiz yol yapım çalışmaları, çevre düzenlemeleri, alt yapı çalışmaları ve asfalt çalışmaları neticelendi. Serilen tonlarca asfalt, yeni yapılan kilometrelerce yol Körfez’in hem bu günü için önemli hem de yarını için önemli bir yatırım. Bölgemiz ülkemizin hızla gelişen yerleşimlerinden birisi. Belediye olarak biz bu hızlı gelişimi en doğru şekilde ve sürdürülebilir olması için üzerimize düşen çalışmaları bir bir gerçekleştiriyoruz. Ortaya koyduğumuz dev yatırımlar Körfez’i ülkemizin yıldızı haline getiriyor” dedi.

Belediye Başkanı İsmail Baran açıklamalarının ardından, Körfez’in muhtelif yerlerinde devam eden çalışmaları incelemek üzere bölgeden ayrıldı.