Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Köseköy’de vatandaşların ortak kullanım alanlarında sundurma çalışması başlattı.

Kartepelilerin daha kullanışlı kamusal alanlarda sosyalleşebilmelerini sağlamak için hizmetlerin çeşitlendirerek artıran Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Köseköy Merkez Meydanda da sundurma çalışmasının gerçekleştiriyor. Köseköy mahallesi merkez kahvelerin çehresini değiştirecek düzenleme kapsamında yürütülen çalışmalar müdürlüğün 3 kişilik marangozhane ekibi tarafından 42 metre uzunluğundaki kahvelerin önündeki alanda yürütülüyor.

Ekipler, kahvelerin önündeki meydan alanını daha kullanışlı hale getirerek vatandaşların hava koşullarından olumsuz etkilenmeden daha rahat dinlenme ve sohbet etmesine imkan sağlamak amacıyla alanın iki yanında kanat şeklinde sundurma yapıyor. Sundurmanın üstünü de 550 metrekarelik çatı yapacak ekipler, kahverengi eskitme boya ile renklendireceği sundurmayı estetik ve fonksiyonel hale getirerek bölge halkının hizmetine sunacak.

Bölgenin çehresini değiştirecek, merkez meydan sundurma çalışmasının ay sonuna kadar tamamlanması hedefleniyor. Mahalle sakinleri Köseköy’deki dinlenme alanının düzenlemesini sağlayan Başkan Üzülmez’e ve ekibine teşekkürlerini ilettiler.