Yerel seçimler sonrası İzmit Belediyesi’nin sorumluluk alanına dahil olan Zeytinburnu köyü heyeti, Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a teşekküre ziyareti gerçekleştirdiler.

Zeytinburnu Köyü Muhtarı Cengiz Demir, azaları Ali Togay, Sedat Ertekin, Ragıp Durgun ve eski köy muhtar Mahmut Demir, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı makamında ziyaret ederek köylere gösterdiği ilgi ve hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler. Ziyareti sırasına İzmit Belediyesi Muhtar Masası Sorumlusu Belediye Meclis üyesi Mehmet Çetin de hazır bulundu.

Zeytinburnu Köyü Muhtarı Cengiz Demir, yapılan hizmetler için Başkan Doğan’a teşekkür ederek, “Başkanımıza isteklerimizi iletmemiz için artık belediyeye gelmemize gerek kalmıyor. Başkanımız ve ekipleri köyümüzü karış karış dolaşıp bizim için gerekli olanları kendileri tespit edip, en hızlı şekilde çözüm üretiyorlar” derken, köyün eski muhtarı olan ve halen yeni muhtarın babası olan Mahmut Demir ise ziyaret sırasında Başkan Doğan’a kendi ürettiği baldan hediye etti.

Köylerdeki her güzel işin kendilerini mutlu ettiğini belirten Başkan Doğan ise, “Bu dönemde köylerimiz çok daha fazla hizmetle tanışacak. Dededen kalma yöntemlerin yerine daha çağdaş, daha etkin ve daha faydalı üretim yapılması konusunda fikirler ürettik. Bu amaç doğrultusunda belediyemizde Kırsal Hizmetler Müdürlüğümüzü kurduk. Tarım, hayvancılık, sebze ve meyvecilik gibi alanlarda daha verimli üretimler yapabilmeniz açısından veteriner ve ziraat mühendislerimiz sizlerin emrinde” diyerek Zeytinburnu Köyü heyetine ziyaretleri için teşekkür etti.