İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Şehit Selçuk Göktağ İlköğretim Okulu’ndaki katıldığı bir etkinlik sırasında, minik bir engelli öğrencinin bateri çaldığı dakikalarda duygusal anlar yaşadı.

İzmit Belediyesi tarafından Şehit Selçuk Göktağ İlköğretim Okulu’nda yaptırılan çok amaçlı salonun açılışında, okul öğrencilerinin müzik grubu tarafından verilen konseri seyreden Başkan Doğan kendisini duygu dolu anlar yaşadı. Öğrencilerin seslendirdikleri parçaları büyük bir keyifle dinleyen Doğan, doğuştan görme engelli 5/A sınıfı öğrencisi 10 yaşındaki Emirhan Bülbül’ün bateri gösterisini hayranlıkla seyretti. 6 yaşından itibaren bateri çalan görme engelli öğrencinin performansından çok etkilenen Başkan Doğan, gösterinin ardından öğrenciyi kucaklayarak tebrik etti.

Öğrencinin başarısının herkese örnek olacak bir başarı olduğunu belirten Başkan Doğan, “İzmit Belediye’si olarak geçen dönemde olduğu gibi yeni dönemde de engelliler konusu bizim en öncelikli konularımızdan. Yeni dönemin en önemli projelerinden olan ‘Engelsiz Yaşam Merkezi ile engelli vatandaşlarımızla daha da yakından ilgileneceğimiz, sorunlarını çözeceğimiz, onların hoşça vakit geçirmelerini sağlayacağımız, onları hayata dahil etmeyi hedefleyen bu merkezimizle engelleri ortadan kaldıracağız. Her insan, engelli adayıdır. Öğrencimizin bu davranışından hepimiz ders almalıyız. Fiziksel engellerimiz hayallerimize, başarılarımıza engel değil” şeklinde konuştu.