Çayırova’da yapılan Minikler güreş turnuvasında, minik güreşçiler minderde kıyasıya mücadele etti.

Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün organize ettiği Kocaeli Şampiyonları Güreş müsabakaları, Çayırova spor salonunda minik güreşçilerin yoğun katılımıyla yapıldı. Toplam 135 minik güreşçinin katıldığı turnuvaya Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü antrenörler Mustafa Şenol, Olgay İnce ve Alparslan Aslan nezaretinde 32 güreşçiyle katıldı. Oldukça çekişmeli geçen minik güreş müsabakaları izleyicilerin de keyif dolu dakikalar geçirmesine neden oldu.

6 takımın mücadele ettiği turnuvada Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu güreşçilerden 26 kiloda Musa Özkan, 59 kiloda Kadir Algan, 66 kiloda Furkan Ülük şampiyon olurken, 75 kiloda Batuhan Semirhan, 75 kiloda Baturkan Kazancı, 90 kiloda Hüseyin Topçu üçüncü oldu.

Dereceye giren öğrencilere madalyaları ve kupaları Çayırova Belediyesi Başkan Yardımcısı Fikriye Çelik, Çayırova Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Çetin Malkoç ve Güreş İl Temsilcisi Ziya Ürük tarafından verildi. Turnuva Sonunda Güreş Federasyonu İl Temsilcisi Ziya Ürük Güreşe vermiş olduğu katkılarından dolayı Çayırova Belediyesi Başkan yardımcısı Fikriye Çelik’e ve Çayırova Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Çetin Malkoç’a plaket verdi.