Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a, Körfez’de gerçekleştirdiği başarılı çalışmaları sebebiyle teşekkür ziyaretleri sürüyor.

Muhammediye Camii Dernek Başkanı ve aynı zamanda imamı Orhan Öz ve yönetimi Belediye Başkanı İsmail Baran’a yapılan çalışmalar dolayısıyla teşekkür ziyaretinde bulundu. Camilere yapılan desteklerden ötürü teşekkür ziyaretini gerçekleştirdiklerini vurgulayan dernek başkanı Orhan Öz, “Yapılan hizmetleri Körfez’in geneline baktığımız zaman görmemek elde değil. Aynı zaman da derneklerle birlikte istişare içerisinde çalışıldığı için başarılarda arka arkaya gelmektedir. Başkanımızın camilere yaptığı güzel hizmetler bizleri çok memnun ve rahat ettiriyor. Biz camii derneği olarak kendilerine ve Körfez Belediyesinin bütün çalışanlarına teşekkür etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan Baran ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bu kentin insanları için hepimize düşen görevler var. Sizler görev yaptığınız yerlerde, ilimle, irfanla, iyiliğe ve dürüstlüğe teşvik etmekle bu ülkenin insanına büyük hizmetler veriyorsunuz. Bu yönüyle sizler ve bizler hayırlı işlerin hizmetkârıyız. Bu anlamlı ziyaret için hepinize teşekkür ediyorum. Körfez Belediyesi olarak Körfez genelinde okullarımıza, derneklerimize ve sivil toplum kuruluşlarına destek veriyor ve katkı sağlıyoruz. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada imkânlarımız ölçüsünde yardımcı olmaya çalışacağız. Bunu başarmak içinde bizler gece gündüz demeden halkımızın hizmetinde bulunmaktayız” ifadelerini kullandı.