İl Milli Eğitim Müdürlüğünce, 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları çerçevesinde İlimizde yaşayan emekli öğretmenlere ve stajyerliği kalkan öğretmenler onuruna yemek verildi. 
Öğretmenevi’nde düzenlenen yemek organizasyonuna, İl Milli Eğitim Müdürü Bekir AKSOY,Eğitim Denetmenleri Başkanı,Başkan Yardımcısı İl Milli Eğitim müdür yardımcıları, şube müdürleri, emekli öğretmenler ve stajyerliği kalkan öğretmenlerimiz katıldı. 
Emekli öğretmenler adına konuşan Mehmet ÖZMEN konuşmasında ; “ Böyle anlamlı bir günde bizleri de hatırlayıp davet etmenizden dolayı müdür beye ve organize yapan arkadaşlara teşekkür eder, hepinize sağlık ve mutluluklar dilerim .”dedi
İl Milli Eğitim Müdürü Bekir AKSOY yaptığı konuşmada ; “ Öğretmenler   hayatın her alanındaki katılımları ve özverileriyle aile ve toplum hayatının temel taşları olmuşlardır. Çocuklarımızın sorumluluğunu, eğitimini, hüznünü, sevincini, gözyaşını paylaşmak, hepsini tek tek ve sabırla dinlemek, yeri geldiğinde onlarla çocuk olabilmek, yeri geldiğinde anne-baba rolünü üstlenmek dünyanın en zor ama bir o kadar da onurlu işidir. Öğretmenlerimiz her adımda öğrencilerinin yanında olan, sevgisini ve umutlarını onlarla paylaşan geleceği inşa eden ustalardır. Bizde bu duygu ve düşüncelerle emekli olmuş öğretmenlerimizle stajyerliği kalkmış öğretmenlerimizi bir araya getirdik. Böyle bir günde davetimizi kabul edip icabet etikleri için hepsine teşekkür ediyor, sağlık mutluluk ve başarılarla dolu nice yıllar geçirmelerini temenni ediyorum ” dedi.