Yaşar Yılmaz’ın başkanlığını yaptığı Kocaeli Pastacılar ve Tatlıcılar Odası yönetimi İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Güray Oruç’u ziyaret ettiler. Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan Başkan Yardımcısı Güray Oruç, “ Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan, kentimizdeki ticari hayatın canlanması için hazırlanacak projelere her zaman destek veriyor. Bu dönemde İzmit’te çok farklı ve örnek alınacak projeler hayata geçirilecektir” dedi.

Güray Oruç, pastacılar ve tatlıcılar konusunda da örnek proje çalışması içinde olduklarını ifade ederek, “Odamız ile ortak bir proje üzerinde çalışıyoruz. Bu sektörde usta sıkıntısı çekiliyor. Sosyal sorumluluk gereği kaybolmaya yüz tutan zanaatlara sahip çıkıyoruz. Pastacı ve tatlıcı yetiştirmek için bir merkez kurulması gündemde. Belediye Başkanımızın da destek verdiği projeyi en kısa zamanda hayata geçirmek istiyoruz. Böylelikle pastacı ve tatlıcı sektöründe usta sıkıntısı ortadan kalkıp önemli ölçüde istihdam sağlanmış olacak” dedi.

Kocaeli Pastacı ve Tatlıcılar Odası Başkanı Yaşar Yılmaz da İzmit Belediye Başkanı Doğan’ın sorunlarıyla yakından ilgilenmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Öyle bir projeye hayata geçirildiğinde sektörün en önemli sorunu da ortadan kalkmış olacak” şeklinde konuştu.