İzmit Belediyesi, eğitime katkı çalışmaları kapsamında Topçular İlkokulu’na çok amaçlı spor salonu kazandırdı.

Şimdiye kadar 60’dan fazla okula çok amaçlı salon, kütüphane, öğretmenler odası ve veli bekleme yeri kazandıran İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Topçular Mahallesi’ndeki Topçular ilkokuluna da çok amaçlı salon yapılmasını sağladı. Topçular İlkokulu’ndaki salon açılışı için düzenlenen törene İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İzmit Milli Eğitim Müdür Ali Osman Karabayır, okul müdürü İbrahim Şeker, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Topçular İlkokul Müdürü İbrahim Şeker yaptığı konuşmada çok amaçlı salon için Başkan Doğan’a teşekkür ederek böyle güzel bir salona kavuşmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır, “Bu işler sadece Milli Eğitim’den beklenerek yapılmaz. Diğer kişi ve kurumların da desteği şart. İzmit Belediye Başkanımızın eğitime verdiği katkıya ne kadar teşekkür etsek azdır. Belediye Başkanımız Doğan gibilerin sayısı ne kadar çok olursa çocuklarımızın geleceği de o kadar parlak olacaktır" dedi.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ise, “Eğitime yapılan her kuruş harcamayı ülkemizin geleceğine yapılan yatırım olarak görüyoruz. Çocuklarımızın çok daha iyi şartlarda yetişmesi için bütün imkanlarımızı sonuna kadar kullanıp bu tür hizmetlerde bulunuyoruz. Geçen 5 yıl içinde 60’dan fazla okula çok amaçlı salon, öğretmenler odası, veli bekleme yeri, kütüphane gibi hizmetlerde bulunduk. Yeni faaliyete geçirdiğimiz Okul Hizmet Masamız sayesinde eğitim kurumlarımızın ufak tefek işlerini kısa süre içinde hallediyoruz. Binlerce çocuğumuza etüt merkezlerinde ücretsiz eğitimler vererek okul başarılarının artmasını sağlıyoruz. Eğitime yaptığımız her yatırım bizleri mutlu etmektedir” şeklinde konuştu.