Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Ulaşımpark A.Ş. ikinci yaşını çalışanlarıyla kutladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İştiraklerinden olan Ulaşımpark A.Ş. 1 Şubat 2016 tarihinde faaliyete başladı. Ulaşımpark Genel Müdürü Yasin Özlü, kuruluşunun ikinci yılında birimleri ziyaret ederek çalışanlara teşekkür etti. Bu yıl ikinci yaşını kutlayan UlaşımPark ailesi düzenlenen etkinliklerle bir araya geldi. Kuruluşunun ikinci yılında Genel Müdür Yasin Özlü birimleri ziyaret ederek personele teşekkür etti. Günün ilk ışıklarıyla Körfez ve Gebze garajını ziyaret eden Yasin Özlü, “1 Şubat 2016’da olduğu gibi ikinci yılımızda da işe Körfez garajımızdan başlıyoruz. En önemli teşekkürü 2 yıldır Kocaeli daha uyanmadan evlatlarından ayrılıp yollara düşen sürücü arkadaşlarımıza ediyoruz. Yolunuz da bahtınız da açık olsun” diyerek kendilerini seferlerine uğurladı.

Ulaşımpark’ın kuruluşunun ikinci yılı münasebetiyle genel müdürlük binasında çalışanlarla da bir araya gelen Özlü, genel müdürlük çalışanlarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Tramvay bakım atölyesinde gerçekleşen programda, çalışanlara hitap eden Özlü, “İki yıldır evladımız gibi baktığımız şirketimizi ilmek ilmek dokumaya devam edeceğiz. Biz güzel bir aile olduk, tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Terminal İşletmeciliği hizmetiyle faaliyet alanını genişleten Ulaşımpark A.Ş. 1 Ağustos 2017 tarihinden itibaren Kocaeli halkının hizmetine sunulan Akçaray tramvay hattını işletmeye başladı. Akçaray hizmete girdiği günden bu zamana kadar 12 araç ile toplam 3 milyon 797 bin yolcuyu sevdiklerine ulaştırdı. Akçaray’da 8 kilometrelik hat boyunca her gün yaklaşık 241 sefer yapıyor.

227 adet tamamı çevre dostu, doğalgazlı ve engelli erişimine uygun otobüslerle, 55 hatta toplam 26 milyon 450 bin yolculuk yapıldı. Otobüslerle 2 yılda 30 milyon 698 bin kilometre yol yapan Ulaşımpark, 2 bin 870 gizli yolcu uygulaması yaptı. Ulaşımpark’ta 2 yıllık süreçte 620 çalışana toplam 9 bin 712 saat eğitim verildi. Program, yılın enleri ödül töreninden sonra aile fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.