Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, kutsal topraklardan dönen Kartepeli hacılara yönelik ziyaret ederek tebrik etti.

Hac görevini tamamlayarak kutsal topraklardan dönen Kartepeli hacıları ziyaret eden Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, önceki akşam da Köseköy bölgesindeki hacılarla bir araya geldi. Köseköy Mahalle Muhtarı Ali Yılmaz, Fatih Sultan Mehmet Mahalle Muhtarı Selami Tarakçı ve İstasyon Mahalle Muhtarı Şerif Tezcan, meclis üyeleri Faruk Sarman, Selahattin Aktop ve Ahmet Sağırkaya, koordinatörler Yusuf Özdemir ve Şemistan Subaşı ile Ak Parti Köseköy temsilcilerinin de eşlik ettiği hacı ziyaretinde Başkan Üzülmez; sırasıyla Tacettin Yurtsever, Hayriye Gül, Veli Çelik ile eşi Şahsine Çelik, Ali Aydınlı ve Abdullah Alyörük ile sohbet etti.

Başkan Üzülmez, kutsal topraklarda hac farizesini yerine getiren hacıları sağlık ve afiyet içinde evlerinde görmekten memnuniyet duyduğunu belirterek, “Manevi duygunun en üst seviyede olduğu kutsal topraklarda gerçekleştirdiğiniz ibadetlerin kabul görmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim. Hacılığınızı Allah kabul etsin” dedi.

Başkan Üzülmez ve beraberindekiler ikram edilen hurmalardan yiyip, zemzem suyundan içerek hacıların anılarını dinledi, onların duygularını paylaştı.