Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Emekevler Mahallesi’nde katıldığı taziye ziyareti ardından bölgede esnaf ziyaretinde bulundu.

Şeffaf ve birlikte yönetim anlayışı çerçevesinde halkın yanında ve içinde bulunmaya özen gösteren Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, önceki gün Emekevler Mahallesi’nde gerçekleştirdiği taziye ziyareti ardından bölgede iş yerlerini ziyaret edip esnaflara hayırlı işler dileklerinde bulundu.

İş yerlerini tek tek dolaşarak hemşerilerinin ellerini sıkan Başkan Üzülmez, alış veriş için gelen vatandaşlarla da sohbet etti. Göreve geldikleri günden beri bir her zaman halkın içinde olduklarını ve vatandaşın taleplerini yerinde dinlediklerini kaydeden Başkan Üzülmez, “Geleceğin Kartepesini inşaa etmek için çıktığımız hizmet yolunda görev süremizin sonunda hoş bir seda bırakarak Allah Razı Olsun dedirtmek için çalışıyoruz. Vizyon projelerimizi hayata geçirirken sağladığımız hizmet ve çalışmalardan halkımız kadar esnafımız da olumlu etkileniyor. Gerçekleşen projeler ve yatırımlarla ilçemizin ekonomik gelişimine katkı sağlayacağız. Ticari hayatın gelişmesi ilçemize olan ilgiyi de beraberinde artırıyor. Bu da hem kalite hem de ekonomik olarak esnaflarımıza geri dönüyor” dedi.

Emekevler Mahallesi’nde gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinde Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e esnafın ilgisi yoğun oldu. Ziyaret ettiği esnafla ayaküstü sohbet eden başkan, alış veriş yapan vatandaşların da hatırını sormayı ihmal etmedi. Başkanın hakla iç içe olmasından memnun olduklarını belirten bölge esnafı arasında örnek işyeri belgesi almaya hak kazanan mahalledeki bir börekçinin işletmecisi Gözde Uluç’a Örnek İşyeri ve Teşekkür Belgesini de Başkan Üzülmez verdi.