Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, Kocaeli Ticaret Odası’nda (KOTO) gerçekleşen KOOP-GEP eğitim sertifika törenine katıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Zekeriya Özak, KOTO’da gerçekleşen KOOP- GEP eğitim sertifika törenine katıldı. Sertifika Törenine Kocaeli Vali Yardımcısı Fecri Fikret Çelik, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Kooperatifçilik Genel Müdür Yardımcısı Arif Sami Seymenoğlu, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın, Ticaret İl Müdürü Veysi Uzunkaya, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Kocaeli Vergi Dairesi Başkanı Erhan Çoşkun ve Kocaeli’nde bulunan kooperatif başkan ve üyeleri katıldı.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nın Milli Eğitim Bakanlığı ile işbirliği içerisinde yürütülen KOOP-GEP eğitimi sertifika programı toplam 40 saatlik bir eğitim sonrası 553 kişiye sertifika verildi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Zekeriya Özak ise sertifika almaya hak kazanan üyelere temsili olarak sertifikalarını verdi. Törende konuşarak yapılan her işte çalışanan en iyi olması gerektiğini söyleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Zekeriya Özak, "Dünyada ki bu Global yarışa bizim ayak uydurabilmemiz için her manada kendimizi geliştirmemiz eğitmemiz gerekiyor. Kentimizin olumlu etkileyecek bu eğitimlere destek veren herkese kentimiz adına çok teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum" dedi.