Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası’nın ev sahipliğinde 17. Anadolu Odaları Platformu toplantısı yapıldı.

Konya SMMM Odasında düzenlenen toplantıya Ankara, Aksaray, Karaman, Kırıkkale, Bilecik, Sivas, Çankırı, Nevşehir, Kırşehir, Erzurum, Yozgat ve Kayseri SMMM Odalarının yöneticileri katıldı.

Tanıtım filminin izlenmesinin ardından toplantının açılış konuşmasını yapan SMMM Odası Başkanı İsmail Turan, Konya’nın tarım, sanayi ve eğitimin ardından bir spor şehri olma yolunda hızla ilerlediğini söyledi. Oda olarak 2 binin üzerinde üyeye hizmet verdiklerini anlatan Turan, aylık toplantılarda üyelerinin ve mükelleflerinin sorunlarını çözüme kavuşturmak için yoğun çaba harcadıklarını bildirdi. Turan, mesleki eğitime önem verdiklerini ifade ederek, “Bu yıl 33 eğitim semineri düzenledik. Her yıl gerçekleştirdiğimiz Anadolu Odaları Eğitim Seminerimiz ise artık bir marka haline geldi. Stajyer üyelerimizin avantaj sağlaması açısından oda binamızda Selçuk Üniversitesi ile anlaşma sağlayarak yüksek lisans eğitimi veriyoruz. Bu eğitimden 1 yıl içerisinde 250’ye yakın üyemiz faydalandı” dedi.

Mesleki sorunların görüşüldüğü toplantıda, yerli ve yabancı binlerce meslek mensubunun katılımıyla düzenlenen Uluslararası Muhasebe Forumu 2015 yılı toplantısının Nisan ayında Konya’da yapılacağı açıklandı.