AKINSOFT 4 Aralık Dünya Bilişimciler Günü’nü pasta keserek kutladı. .

2015 Vizyonunu tamamlamaya çok kısa bir süre kalan AKINSOFT, her anlamda bilişim dünyasında farkını gözler önüne sermeye devam ediyor. Teknolojinin nabzının tutmayı sürdüren AKINSOFT, şirketleştiği 4 Aralık 1996 tarihini ’Dünya Bilişimciler Günü’ olarak, dünyaya armağan ettiği ve o günden itibaren her yıl 4 Aralık gününü ’Dünya Bilişimciler Günü’ olarak kutlamaya devam ediyor. Türkiye’de yakaladığı başarıyı uluslararası boyuta taşımış ve azimle çalışarak daha da yükseklere çıkmayı hedefleyen AKINSOFT, bugün birçok ülkede kurduğu Çözüm Ortağı ağıyla dünya pazarında etkin rol oynamaya devam ediyor. Sunduğu hizmetlerin yanı sıra sosyal sorumluluk projeleri, kültür sanat faaliyetleri, eğitim ve spora verdiği desteklerle de sık sık gündeme gelen AKINSOFT, bu kez de 4 Aralık Dünya Bilişimciler Günü ile gündemdeki yerini aldı. AKINSOFT Konya Plaza’da AKINSOFT Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Özgür Akın’ın ve AKINSOFT çalışanlarının katılımıyla 4 Aralık Dünya Bilişimciler Gününü robotlu pasta keserek kutladı.

AKINSOFT Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Özgür Akın, yaptığı konuşmasında, “Çok yakında dünya AKINSOFT’un gerçekleştireceği projeleriyle birlikte 4 Aralık Dünya Bilişimciler Günü’nü coşkuyla kutlayacak ve bugün hak ettiği değeri görecektir. Tüm bilişim tutkunlarının 4 Aralık Dünya Bilişimciler Günü’nü kutlarım” dedi.

AKINSOFT’TAN yapılan açıklamada, “Bilişim sektörünün her gün hızla büyümeye devam etmesi, insan hayatını kolaylaştırması, AKINSOFT’un vizyonlarıyla paralel ilerlemektedir. ‘İnsana ve İnsanlığa Değer Verilmeyen Köşe Kalmasın’ ilkesini kurulduğu ilk günden itibaren hiç bozmayan AKINSOFT, bu alanda çalışmalarını devam ettirirken, ortaya çıkardığı eserlerle de Dünya tarihindeki yerini almaya hazırlanıyor. Bu kapsamda, böyle anlamlı bir günü dünya bilişim severlere armağan etmiş olmanın haklı gururunu yaşamaktadır” denildi.