Akşehirspor Taraftarlar Derneği Genel Kurul toplantısını yaparak yönetim kurulunu belirledi.

Akşehir Taraftarlar Derneği Merkezinde gerçekleştirilen toplantıya çok sayıda üye katıldı. İstiklal Marşının okunmasının ardından yapılan toplantıda geçici Başkan Ali Aksoy tarafından bir açılış konuşması yapıldı. Konuşmanın ardından Divan heyeti oluşturularak seçime gidildi. Tek liste olarak gidilen seçimde Ali Aksoy’un listesi üyelerin oylarının tamamını alarak seçildi.

Yapılan Genel Kurulun ardından Akşehirspor Kulüp Başkanı Ender Kalkan ve yönetim Kurulu üyeleri, Taraftarlar Derneğini ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. Ziyarette Taraftarlar Derneği ile Akşehirspor Yönetim Kurulu üyeleri karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Taraftarlar Derneği Başkanı Ali Aksoy yaptığı açıklamada tüm üyelere teşekkür ederek, "Akşehirspor’umuzu bulunduğu konumdan daha yükseklere taşımak için Taraftarlar Derneği olarak biz de üzerimize düşen görevin fazlasını yapmak için tüm üyelerimizle birlikte canla başla çalışacağız Amacımız Kulübümüz Yönetim Kurulu, Taraftarlar Derneği ve tüm Akşehirspor camiası ile birlik ve beraberlik içerisinde Akşehirspor’u destekleyerek hak ettiği noktaya ulaştırmaktır" dedi.

Yapılan seçimde yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Başkan Ali Aksoy, Levent Emir, Levent Dort, Hüseyin Yiğit, Bayram Uygun, Mehmet Ziyanak, Hikmet Uğurluoğlu İbrahim Ünsal,Cemal Kılınç, Resul Türkmen, Ahmet Er.