Konya’nın Seydişehir İlçe Devlet Hastanesi’ne kısa bir süre önce atanan Mehmet Fatih Altıntepe basın mensuplarıyla tanışma toplantısı gerçekleştirdi.

Bir dinlenme tesislerinde düzenlenen programa, ilçede faaliyet gösteren basın mensuplarının yanı sıra Başhekim Yardımcısı Serkan Akıncı, Hastanenin İdari Ve Mali İşler Müdürü Yakup Çabacı, Müdür Yardımcısı Abdullah Ağılcı, Sağlık Hizmetleri Müdürü Emine Harmancı Ve Müdür Yardımcısı Fatma Demiralay katıldı.

Başhekim Altıntepe, gazetecilerle bir araya gelmekten mutlu olduğunu ve günün her saatinde kendisine ulaşılabileceğini söyledi. Daha öncede Seydişehir Devlet Hastanesi’nde görev yaptığını da belirten Altıntepe, Seydişehir’in sıcak ve samimi yapısından dolayı çok sevdiğini dile getirdi. Gazetecilik mesleğine yabancı olmadığını da ifade eden Başhekim Mehmet Fatih Altıntepe, geçmiş dönemlerde mizanpajdan dizine kadar birçok safhada çalıştığını, boş durmayı sevmediğinden dolayı hayatının her evresinde çalışmayı çok sevdiğini söyleyerek sözlerine son verdi.

Hastane yönetimi ile tanışma yemeğinde buluşmanın kendilerini mutlu ettiğini söyleyen basın mensupları da Başhekim Altıntepe nezdinde tüm hastane yönetimine teşekkür etti.