Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer ile birlikte AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ve AK Parti Meram İlçe Başkanı İbrahim Özen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, 5. Olağan Genel Kurul sonrası görevlerine başlayan AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ve AK Parti Meram İlçe Başkanı İbrahim Özen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları’nda, 5.Olağan Kongre’nin partinin ismine ve kimliğine yakışır şekilde sorunsuz olarak tamamlandığını ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Millete hizmet noktasında göreve gelen her arkadaşımız inanıyorum ki görevini en iyi şekilde yerine getirmenin gayreti içinde olacaktır. Konya’nın ve ülkemizin marka değerini arttıracak çalışmalar, yeni ilçe başkanlarımız ve ekipleri ile en iyi şeklide sürdürülmeye devam edecek. Türkiye’nin 2023 ve sonrası hedefleri için omuz omuza çalışmamız gerekir. Başkanlarımıza yeni görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Birlik ve beraberliğe vurgu yapan Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer de, “2014 yılı seçim çalışmaları açısından yoğun bir yıl oldu. 2015 yılında da ülkemizin istikrarının korunması açısından önem arz eden genel seçim gerçekleşecek. İnşallah teşkilat başkanlarımızla birlikte Konya’mızın en iyi sonucu elde etmesi için gece-gündüz çalışacağız. Bu vesile ile yeni seçilen Karatay ve Meram İlçe Başkanlarımızı tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, “Halkımızın son seçimlerde bizlere vermiş olduğu yüksek destek sorumluluğumuzu arttırdı. İnşallah yeni dönemde de yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte Karatay ve Konya için aynı azimle çalışacağız” dedi.

Konya ve Meram için önemli bir görevi üstlendiklerinin bilinci ile hareket edeceklerini ifade eden AK Parti Meram İlçe Başkanı İbrahim Özen de, “AK Parti’de teşkilat çalışmalarını bir bayrak yarışı olarak görüyoruz. Yeni dönemde de Meram’ın en iyi hizmeti alması için gayret göstereceğiz. Gücünü halkımızdan alan bir partinin mensupları olarak Konya ve Meram için halkımızın istek ve önerileri doğrultusunda siyaset üretmeye devam edeceğiz. Ziyaretlerinden dolayı başkanlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.