Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, her Cuma ilçenin farklı bir mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek onlardan gelen istek ve önerileri yerinde dinlemeye devam ediyor.

Cuma Namazını Bosna Hersek Mahallesi İbrahim Hakkı Konyalı Camisi’nde kılan Başkan Altay, namaz sonrası vatandaşlarla sohbet etti. Yürütülen belediyecilik hizmetleri hakkında vatandaşlara bilgi veren Başkan Altay’a, AK Parti Selçuklu İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Selçuklu Belediyesi başkan yardımcıları ve birim müdürleri de eşlik etti. Her fırsatta hemşehrilerimizle bir araya geliyor, onların istek ve önerileri doğrultusunda hizmet planlamalarımızı yapıyoruz diyen Başkan Altay, “Selçuklu Belediyesi geniş bir hizmet yelpazesinde, Selçuklu halkına en iyi hizmeti sunmanın gayreti içinde çalışmalarına devam ediyor. 565 bin nüfusa sahip ilçemize, her yıl ortalama 20 bin nüfus dahil oluyor. Artan nüfusa rağmen temizlik, altyapı ve park ve yeşil alan çalışmalarını sorunsuz yürütüyoruz” dedi.

Başkan Altay, “Yıllardır uyguladığımız bu yöntem çok faydalı oluyor. Selçuklu’yu sizlerden aldığımız fikirlerle birlikte yönetiyoruz. Cuma buluşmaları kapsamında her hafta ilçenin farklı bir bölgesinde hemşehrilerimizle buluşuyor, onlardan gelen istek ve önerileri bizzat kendilerinden dinliyoruz. Her Cuma farklı bir mahalleye yaptığımız ziyaretlerde halkımıza hizmetlerimizi anlatma fırsatı bulurken yapılabilecek belediye çalışmalarıyla ilgili de halkımızın görüşünü alıyoruz. Selçuklu da yaşayan herkesin yönetimde fikirleriyle yer almasını istiyor ve önemsiyoruz. Bu da belediye olarak bizim hizmet gücümüzü artırıyor” şeklinde konuştu.