Konya’nın Cihanbeyli İlçe Belediye Başkanı Mehmet Kale, nakliyecilerle bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Sabah erken saatlerinde kamyon garajına gelen Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, Özbaşak Kooperatifi binasında nakliyecilerle sabah kahvaltısında bir araya gelerek sohbet etti.

Yeni bir kamyon parkı oluşturmayı planladıklarını ifade eden Başkan Kale, kamyon parkının oluştururken nakliyecilerin de görüşlerini alacaklarını ifade ederek, “Sizlerin zor şartlarda kazanç sağladığınızı biliyorum kışın karda yazın sıcakta gece-gündüz yollardasınız. Allah hayırlı bol kazanç versin diyorum. Kamyoncu kardeşlerimin çalışkanlığına dürüstlüğüne inanıyor, sizlerin daha fazla kazanç sağlaması için elimizden geleni yapıyoruz, bundan sonra da yapacağız" dedi.

Hizmet için mesai gözetmeden çalıştıklarını kaydeden Kale, “Halkımız hizmetlerin en iyisine layık. Halkımızın derdi bizim derdimizdir. Biz halka ve Hakk’a mahcup olmadan, insanımıza hizmet etmenin sorumluluğu içerisindeyiz. Halkımızla, esnafımızla bir arada Cihanbeyli’ye daha iyi hizmet verebilmek için çabalayacağız" dedi.

Özbaşak Kooperatif Başkanı Saat Kaya ise, Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale’ye ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.