Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun ve Derebucak Belediye Başkanı Ahmet Kısa, İstanbul’da faaliyet gösteren Beyşehir, Hüyük, Derebucak Çevresi Kültür ve Yardımlaşma Derneği ile Beyşehirli sanayici ve işadamlarını ziyaret ederek bir dizi temaslarda bulundu.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun beraberinde Derebucak Belediye Başkanı Ahmet Kısa ve Beyşehir Belediye Başkan Yardımcısı Halim Gümüşel ile birlikte ilk olarak Hüyük, Derebucak Çevresi Kültür ve Yardımlaşma Derneği (BEYHUDER)’i ziyaret etti. Başkan Murat Özaltun ve beraberindekiler BEYHUDER dernek merkezinde Dernek Başkanı Şükrü Karagül, dernek yönetim kurulu ve dernek üyeleri ile bir araya gelerek hasbihal etti.

BEYHUDER Başkanı Şükrü Karagül, ziyaretlerinden dolayı Belediye Başkanı Murat Özaltun, Derebucak Belediye Başkanı Ahmet Kısa ve Beyşehir Belediye Başkan Yardımcısı Halim Gümüşel’e teşekkür ederek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyaret kapsamında Beyşehirli iş adamı Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin, KOMPEN Marmara Bölge Müdürü Mehmet Akteke’yi de ziyaret eden Başkan Özaltun, hizmeti getirmek için her türlü fedakarlığı yapacaklarını ve bölgenin kalkınması için çalışmalarının hız kesmeden devam edeceğini söyledi. Ziyaretlerle ilgili değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Murat Özaltun, “Sivil toplum kuruluşlarımızla, işadamlarımızla belediye başkanlarımızla sürekli istişare halindeyiz. Amacımız Beyşehir dışında yaşayan hemşerilerimizle güç birliği oluşturmak, Beyşehir ve bölgenin sanayisini, turizmini, tarımını hak etti yer getirmek için birlikte çalışmak. Bu vesileyle dayanışmayı ve işbirliğini artırmak adına başladığımız ziyaretlerimiz önümüzdeki günlerde de devam edecek” dedi.

Başkan Özaltun, İstanbul ziyaretlerinde kendilerine eşlik eden, ziyaretler boyunca gösterdikleri ilgiden dolayı BEYHUDER Başkanı Şükrü Karagül ve dernek üyelerine, KOMPEN Marmara Bölge Müdürü Mehmet Akteke’ye teşekkür etti.