Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, beraberindeki heyetle birlikte ilçeye bağlı Bayavşar Mahallesi’nde faaliyet gösteren Seydibey Tarımsal Ürünler İşleme Entegre Tesisleri’ni ziyaret etti.

Özaltun, Başkan Yardımcıları Halim Gümüşel, Kamil Göksu ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Bayavşar Mahallesi’nde Anadolu Birlik Holding bünyesinde kurulan Seydibey Tarımsal Ürünler İşleme Entegre Tesisleri’ni ziyaret etti.

Seydibey Mali Hizmetler Sorumlusu Necdet Yılmaz’ın eşliğinde fabrikayı gezen heyet, patatesin işlenme aşamalarını görerek, Bayavşar beldesinde Seydibey Tarımsal Ürünler İşleme Entegre Tesisleri’nin geldiği nokta hakkında bilgililer aldı.Anadolu Birlik Holding, Konya Şeker ve Pankobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Recep Konuk’un Konya’ya ve ülkesine verdiği hizmetlerin kalitesini ve büyüklüğünü ifade eden Belediye Başkan Murat Özaltun, “Türkiye’de tek, dünyada sayılı fabrikalar arasında yer alan Seydibey’in bölgemizde hizmet üretmesi bize onur ve gurur veriyor. Recep Konuk Bey başta olmak üzere, değerli yöneticilere ve tüm çalışanlarına hizmetlerinden ve emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Beyşehir’de böyle fabrikaların sayısının artarak devam etmesini arzu ediyoruz. ”dedi.

Heyete, “Kapımız sizlere her zaman açık” diyen Seydibey Koordinatör Vekili İlker İhsan Çabukol ise, “Seydibey’deki yatırımlar, yeni ürünler, kapasite artırımları inşallah sizlerin desteğiyle ve bölgenin değerli katkılarıyla, bize verdiği enerjiyle Seydibey’i büyütmeye kararlıyız. Hem teknolojik anlamda, hem karlılık anlamında, hem de en alt gelir seviyesindeki insanların derdine derman olmak adına biz de elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.