Konya’nın Beyşehir İlçe Belediyesi, bir okulun kütüphanesine kitap desteğinde bulundu.

Beyşehir Belediye Başkan Yardımcıları Halim Gümüşel ve Kamil Göksu Beyşehir Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’ni ziyaret ederek okul kütüphanesine kitap desteğinde bulundu.

Eğitim ve öğretimin Beyşehir’in tüm okullarında en güzel şekilde yapılabilmesi için belediyenin imkanları ölçüsünde tüm okulların yanında olduğunu belirten Başkan Yardımcısı Halim Gümüşel, “Öğretmenler gününde ziyaretimizde okul yöneticileri okul kütüphanesinin zenginleştirilmesi için Belediye Başkanımız Sayın Murat Özaltun’dan kitap istemişlerdi. Başkanımızın talimatıyla belediyemiz bünyesinden ve İlçe Halk Kütüphanesi’nden temin ettiğimiz kitapları öğrencilerimizin ilgi ve beğenisine sunmak, aynı zamanda okul bünyesinde başlatılan ‘Geleceğin Ustaları Kitap Okuyor’ kampanyasına destek olmak üzere kitaplarımızı okul müdürümüze teslim ediyoruz. İnşallah bu kitaplar okulunuzda okuma alışkanlığının daha da artmasına vesile olur” dedi

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Okul Müdürü Selçuk Akgül ise, okul kütüphanesine bağışlanan kitaplar için Belediye Başkanı Murat Özaltun, Başkan Yardımcıları Halim Gümüşel ve Kamil Göksu’ya teşekkür etti.