Konya’nın Beyşehir ilçesinde şehit aileleri ve gazilerin her zaman yanında yer almaya büyük özen gösteren jandarma personeli, baba olan Güneydoğu Gazisi Ahmet Taşkın’ı evinde ziyaret en mutlu gününde yaşadığı sevince ortak oldu.

Beyşehir İlçe Jandarma Komutanlığı’nda görevli jandarma personeli, Beytepe Mahallesi’nde oturan 1 yıllık evli Güneydoğu Gazisi Ahmet Taşkın ve eşini evinde ziyaret etti. Dünyaya gözlerini bir süre önce açan Eda bebeğe ‘dünyaya hoş geldin’ diyerek ziyarette bulunan jandarma personeli, çifti kutladı.

Jandarma personeli ziyaretinde Gazi Taşkın’a jandarma forsu takdim ederek, çeşitli hediyeler verdi. 45 günlük Eda bebeği de sevip yanaklarından öpen jandarma personeli, genç çiftle bir süre sohbet etti.

Gazi Ahmet Taşkın, jandarmanın ziyaretinden çok büyük onur duyduğunu belirterek, “Bizleri zaten hiçbir zaman yalnız bırakmıyorlar. Bayramlarda sürekli bizi ziyaret ediyorlar. Şimdi de bebeğimiz dünyaya geldiği için ziyaret ettiler. Bu ziyarette, Gaziliğimi tekrar hissettim. Çok sevinçliyim, Allah razı olsun. Eda’nın dünyaya gelmesinin ardından bu ziyaretle birlikte çifte sevinç yaşıyorum diyebilirim. Bu ziyaret benim için çok büyük anlamlar taşıyor. Allah’ım devletimize zeval vermesin, komutanlarımızı da başımızdan eksik etmesin. Bir yıllık evliyim ve ilk bebeğimize Eda ismini verdik” dedi.

Gazi eşi İlknur Taşkın da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “Bu tür ziyaretlerden çok büyük onur duyuyoruz” diye konuştu.