Konya’nın Beyşehir ilçesinde öğrenim gören özel öğrenciler, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti.

Beyşehir Kamil Akkanat Özel Eğitim İş Uygulama Okulu’nda öğrenim gören bir grup öğrenci, Okul Müdürü Mustafa Çelik, öğretmenleri ve Beyşehir Engelliler Derneği Başkanı Nazmi Bahçeci ile birlikte İlçe Jandarma Komutanlığı makamını ziyaret etti.

Beyşehir Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Özdemir, özel öğrencilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederken, günlerini tebrik etti.

Beyşehir Engelliler Derneği Başkanı Nazmi Bahçeci, ziyaretinde dernek olarak yürüttükleri faaliyetlerden bahsederken, Beyşehir’de eğitim gören engelli öğrencilerin işadamı Kamil Akkanat’ın ilçeye kazandırdığı engelliler okulu sayesinde akranları gibi daha iyi şartlarda teknolojik imkanlarla eğitim görme imkanına kavuştuğunu söyledi. Okul Müdürü Çelik de, okulda öğrencilere yönelik eğitim öğretim faaliyetlerinden söz etti. Merkezde eğitim gören öğrenci sayısının 105’e ulaştığını kaydetti.