Konya’nın Cihanbeyli İlçe Devlet Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ile Diş Panoramik Cihazı’na kavuşuyor.

Geçtiğimiz aylarda Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale’nin girişimleri ile MR cihazı Cihanbeyli Devlet Hastanesi’ne kazandırılmıştı. Fizik Tedavi Ünitesinin cihazları eksik olduğundan dolayı Cihanbeyli Devlet Hastanesi Başhekimi İbrahim Solak, durumu Başkan Kale’ye iletmişti. Devlet Hastanesi’ndeki sıkıntı üzerine Başkan Kale, Cihanbeyli Kaymakamı Ahmet Gencer, Cihanbeyli Ticaret Borsası Başkanı Hacı Kabakcı, Ziraat Odası Başkanı Galip Yeşilırmak, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Kenan Belgin, Cihanbeyli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kemal Belgin, Cihanbeyli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ekinci, Cihanbeyli Devlet Hastanesi Başhekimi İbrahim Solak ile beraber sabah kahvaltısında bir araya gelerek sıkıntıyı dile getirdi.

Cihanbeyli Kaymakamı Ahmet Gencer’in başkanlığında yapılan toplantıda gerekli malzemeler görüşülerek Sivil Toplum Kuruluşlarından gerekli malzemelerin alınması konusunda istekte bulunuldu. Cihanbeyli Ticaret Borsası Başkanı Hacı Kabakcı, Ziraat Odası Başkanı Galip Yeşilırmak, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Kenan Belgin, Cihanbeyli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kemal Belgin ise sağlığa önem verdiklerini belirterek gerekli malzemelerin STK tarafından karşılanması konusunda yardımcı olacaklarını belirtti.

Diş Panoramik Röntgen cihazının da gerekli ihtiyaç olduğunu ifade eden Cihanbeyli Devlet Hastanesi Başhekimi İbrahim Solak bu cihazında kısa sürede kavuşturulmasını talep etti. Göreve geldiği günden itibaren vatandaşlara hizmet etmenin gayreti içerisinde olduklarını belirten Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, “Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinin ve Diş Panoramik röntgen cihazının en kısa sürede Cihanbeyli Devlet Hastanesi’ne kazandırılacaktır. Desteklerinden dolayı Cihanbeyli Kaymakamı Ahmet Gencer’e, Cihanbeyli Ticaret Borsası Başkanı Hacı Kabakcı’ya, Ziraat Odası Başkanı Galip Yeşilırmak’a, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Kenan Belgin’e, Cihanbeyli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kemal Belgin’e, Cihanbeyli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkür ediyorum” dedi.

Bütün resmi kuruluşlarla ortaklaşa karar alınarak uyum içinde çalıştıklarını ifade eden Cihanbeyli Kaymakamı Ahmet Gencer, “Uyum içerisinde çalışarak birlikte Cihanbeyli’nin problemlerine çözüm arayacağız. Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon merkezinin ve Diş Panoramik röntgen cihazının alınması konusunda desteklerinden dolayı Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale ve Sivil Toplum Kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.