AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. Cem Zorlu, Belediye Başkanı Özkan Özgüven, işadamı Halil Ercan, Yüksek Öğrenimi Geliştirme Derneği Başkanı Ergün Özgüven ve İnşaat Mühendisi Mehmet Erden Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker’i makamında ziyaret ederek Adalet Meslek Yüksekokulu konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Eski Çevre Bakanı ve Ereğli Belediye Başkanlarından Ali Talip Özdemir tarafından yaptırılması düşünülen Adalet Meslek Yüksekokulunun Ereğli için önemli bir kazanım olacağına dikkat çeken Başkan Özgüven, Adalet Meslek Yüksekokullarının kamu ve özel sektöre nitelikli ara elaman yetiştireceğini söyledi.

AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. Cem Zorlu ise, Ereğli’nin eğitim konusunda önemli yatırımlar aldığını belirterek, Adalet Meslek Yüksekokulu’nun Ereğli’ye kazandırılmasının önümüzdeki yıllarda Hukuk Fakültesi için zemin oluşturabileceğini kaydetti.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker de, Ereğli’ye her zaman olumlu baktıklarını ve gereken desteği her zaman ve her platformda vereceklerini söyledi.