Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü istişare toplantısı Beyşehir ilçesinde gerçekleştirildi.

Selçuk Üniversitesi Anamas Konukevi’nde yapılan toplantıya, KOSKİ Genel Müdürü İsmail Selim Uzbaş, Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Köseoğlu ve bölge müdürleri katıldı.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, KOSKİ’nin hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, “KOSKİ’nin hizmetleri Konya’nın tüm ilçelerinde yoğun bir şekilde devam etmekte. Beyşehir adına söylüyorum, biz şuan en iyi hizmeti KOSKİ’den alıyoruz. Bundan dolayı emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Beyşehir’de olduğu gibi KOSKİ’nin hizmetlerinin diğer ilçelerde de en iyi noktada olduğunu düşünüyorum; çünkü KOSKİ hizmet etme noktasında profesyonel bir çalışma yürütüyor” dedi.

İstişare toplantının Beyşehir’de düzenlenmesinden dolayı teşekkür eden Başkan Özaltun, katılımcıları Beyşehir’in güzelliklerini keşfetmeye çağırdı. Özaltun, “Burada bulunan arkadaşlarımızı aileleri ile birlikte Beyşehir’e davet ediyorum. İlçemizin doğal güzelliklerini keşfetmelerini, İç Anadolu’nun denizi diye tanımladığımız Beyşehir Gölü’nün eşsiz doğasını yaşamalarını, Karaburun Plajı’nda tatlı suya girmenin güzelliklerini yaşamalarını tavsiye ediyorum” diye konuştu.