Konya’nın Kulu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde açılan futsal, futbol, masa tenisi, voleybol, salon sporları, body fitnesi, vücut geliştirme, karate, tekvando gibi birçok sportif ve kültürel faaliyetler devam ediyor.

Konuyla ilgili konuşan İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Bilal Coşar, "Sportif faaliyetler ve eğitim kursları Kulu Gençlik Hizmetleri, Spor İlçe Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi iş birliği ile yapılmakta. Ankara’dan getirilen Türkiye Karate Milli Takımlar Antrenörü Ali Çam’ın gözetimi altında hafta içi her gün minikler, gençler ve yetişkinlere yönelik 16.30 ile 21.45 saatleri arasında Karate eğitim çalışmaları da yapılmakta. Bay, bayan fitnes çalışmalarının etkin ve yoğun bir katılım var. Faaliyetlerde ‘Herkes için spor’ sloganıyla sporun önemi ortaya koyuluyor” dedi.

2014-2015 yılı içerisinde voleybol, kros, futbol, satranç, masa tenisi, karate gibi birçok branşta turnuva yapılacağını da belirten Coşar, sağlıklı olabilmenin yolunun sporun her türlüsünü yapmak ve iyi beslenmeden geçtiğini sözlerine ekledi.