Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından ilçenin farklı bölgelerinde sabah erken saatlerde halka sıcak çorba ikramı yapılıyor.

Meram Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından her hafta Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri ilçenin merkezi bölgelerinde sabah erken saatlerde çorba ikramı yapılıyor.

Haftada 3 gün sabah erken saatlerde halka çorba ikramı yaptıklarını belirten Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, "Belediye olarak farklı alanlarda gerçekleştirdiğimiz hizmet ve yatırımlardan halkımızın en güzel şekilde istifade etmesi için çaba harcıyoruz. ‘Sıcak Çorba İkramı’ projemizle de sabah erken saatlerde işe ya da okula gitmek için sokağa çıkan vatandaşlarımıza çorba ikram ediyoruz. Anıt Alanı, Kayalıpark ve diğer merkezi noktalarda Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri 06.00-08.00 saatleri arasında bu ikramı yapıyoruz. Bu uygulamamız kış mevsimi boyunca devam edecek. Vatandaşlarımız da memnuniyetlerini ifade ediyorlar. Belediye olarak farklı projelerle halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Meram Belediyesi’nin çorba ikramına özellikle sabahın erken saatlerinde kahvaltı yapmadan evden çıkmak zorunda kalan vatandaşlar ile üniversite öğrencileri yoğun ilgi gösteriyor.