Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin farklı mahallelerinde yeni yol açma, yol düzenleme, asfalt serimi, bordür, parke, tretuvar ve diğer altyapı çalışmalarını sürdürüyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Gülbahçe Mahallesi Kumocağı Sokak’ta çalışmalar devam ediyor. Bu sokağın, altyapısı tamamlanan bölümünde asfalt serimi yapılırken kalan kısmında da altyapı hazırlama çalışmaları devam ediyor. Altyapısı tamamlandıktan sonra sıcak asfalt serimi yapılacak. Belediyeye yeni bağlanan mahallelerden Bayat’ta da yol altyapı çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor.

7 MAHALLEDE PARKE-BORDÜR ÇALIŞMASI

Hava şartlarının uygun olması nedeniyle ilçenin farklı mahallelerinde parke ve bordür çalışmaları da sürdürülüyor. Gülbahçe, Osmangazi, Yunus Emre, İnlice, Alavardı, Topraksarnıç ve Melikşah mahallelerinde parke-bordür çalışmaları devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü’ne ait diğer ekipler ise İnlice, Boyalı, Telafer ve Kavak mahallelerinde stabilize çalışmasını sürdürürken Karahüyük ve Gülbahçe mahallelerinde ise asfalt yama ekipleri görev yapıyor.