Selçuk Üniversitesi (SÜ) Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından işletmesi yapılan “Selçuk Üniversitesi Logolu Hediyelik Eşya Mağazası” Alaeddin Keykubat Kampüsü Gökkuşağı AVM’de hizmet veriyor. Türkiye’de az sayıda üniversite mağazasından biri olarak hizmete giren mağazada, özel konseptte hazırlanmış Selçuk Üniversitesi logolu tekstil ürünlerin yanı sıra porselen kupa, tabak, kalem, şemsiye, çanta, saat ve anahtarlık gibi özel konsteptle hazırlanmış ürünlerin satışı yapılıyor.

Eylül ayı itibariyle Selçuk Üniversitesi logolu ürünlerin satışına başlandığını ifade eden Selçuk Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Üzeyir Durmuş, “Bu mağazanın açılmasında birkaç neden etkili oldu. Öncelikle üniversitemizden mezun olan öğrencilerimiz buradan ayrılırken hatıra olarak üniversite logolu ürünler satın almak istiyorlardı. Akademik ve idari personelimiz il dışına gittiklerinde Selçuk Üniversitesine ait hediyelik eşya götürmek istiyorlardı. Bu taleplerimi karşılamış olduk. Hizmet vereli kısa bir süre olmasına rağmen mağazaya öğrencilerimiz ve personelimizin ilgisi memnuniyet verici” dedi.

Selçuk Üniversitesi logolu ürünlerin satışının şimdilik tek noktadan yapılacağını belirten Durmuş, “Selçuk Üniversitesi’nin köklü geçmişine ve misyonuna uygun olarak logolu ürünlerde yeni bir konsept hazırlandı. Bu konseptin hazırlanmasında Sanat ve Tasarım Fakültemizin önemli katkıları oldu. Böylelikle tekstil ürünlerinden porselen ürünlere kadar, anahtarlıktan çantaya kadar pek çok logolu ürünler satışa sunuldu” diye konuştu.