Selçuk Üniversitesi (SÜ) Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel, Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil’i makamında ziyaret etti.

Toplantıda Selçuk Üniversitesi bünyesinde bulunan Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin Türk Hava Yolları çalışanlarına yönelik verebileceği lisansüstü eğitimler ve üniversite bünyesinde kurulan Sivil Havacılık Yüksekokulu’na ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu. Türk Hava Yolları Genel Müdürlüğü’nde gerçekleşen görüşmede SÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Kürşat Güleş, Selçuk Üniversitesi Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Vural Çağlıyan ve Müdür Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Tuğba Şener ve Öğr. Gör. Mehmet Konuk, Türk Hava Yolları Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Halil İbrahim Polat da hazır bulundu.

THY ÇALIŞANLARINA EĞİTİM

Toplantıda Selçuk Üniversitesi bünyesinde bulunan Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi hakkında bilgi veren Rektör Prof. Dr. Hakkı Gökbel, “Merkezimiz lisansüstü eğitimlerine de başladı. Bu konuda Türk Hava Yolları çalışanlarına yönelik lisansüstü eğitim desteği vermeye hazırız. Buna ilişkin gerekli altyapıya sahibiz” dedi.

“SİVİL HAVACILIK YÜKSEKOKULUNA DESTEĞE HAZIRIZ”

Selçuk Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu hakkında Rektör Prof. Dr. Gökbel’den bilgi alan Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil ise, “Selçuk Üniversitesi bünyesinde kurulan Sivil Havacılık Yüksekokuluna doğru bir yapılanma sağlama noktasında Türk Hava Yolları olarak destek vermeye hazırız. Bu kapsamda görüşmelerin yapılması için Selçuk Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu yetkililerini ağırlamaktan memnun oluruz” diye konuştu.