Adliye personellerinin girişimiyle ‘Birlikten Kuvvet Doğar’ ilkesiyle 21 Aralık 2009 tarihinde kurulan Adalet Büro- Sen, üyeleri ve tüm adliye personelleri için çalışmaya devam ediyor.

Konya Şubesi’nin organizasyonu ile üyelerini iftarda bir araya getiren Adalet Büro-Sen, üyelerinin sıkıntılarının çözümü için çalışırken sosyal faaliyetleri ile de dikkat çekiyor.

Korkmazlar restaurantta gerçekleştirilen iftar programına Adalet Büro-Sen Genel Başkanı Niyazi Dülger, Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Ekinci, Konya Şube Başkanı Ramazan Çelenk ve sendika üyeleri katıldı.

İftar programında konuşan Adalet Büro-Sen Genel Başkanı Niyazi Dülger, ‘’Birlikten Kuvvet Doğar ilkesiyle çıktığımız bu yolda hem sendika üyelerimiz hem de tüm adliye personellerinin sorunlarının çözümü için çalışıyoruz. Yargı çalışanlarının bir araya gelerek güç birliği yapması, doğru buldukları isteklerini daha güçlü dile getirmesi ve bir arada olmanın özgüveni ile daha kararlı, tutum izlenmesi halinde taleplerimizin daha süratli hayata geçirileceği bilinciyle hareket etmekteyiz’’ dedi.

Adalet Büro-Sen Konya Şube Başkanı Ramazan Çelenk ve başkan vekili Hüdaverdi soydağan birlikte, manevi duyguların yoğun olduğu bu günlerde üyeleri ile birlikte olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, ‘’Sendikamız hiçbir siyasi partiyle bağlantısı olmadığı gibi, hiçbir konfederasyona da üye değildir. Genel Merkez, şubeler ve temsilcilikleri yine yargı çalışanlarından oluşmaktadır. ’Adliye personellerinin sorunlarının çözümü aslında adalete hizmet etmektir’’ diye konuştu.