Ramazan Ayı’nın bereketi ve rahmeti içerisinde manevi ortamda buluşmak, dayanışmayı güçlendirmek amacıyla Karamanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği iftar yemeği düzenledi.

Dernek merkezinde yapılan iftar yemeğine beklenenin üzerinde katılımla bereketli coşkulu bir gece yaşandı.

150 kişinin üzerinde katılımın olduğu iftar yemeğine, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Karaman Milletvekili, Tarım ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk, Karaman Milletvekili Recep Şeker, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı Metin Kıratlı, Bakanlar Kurulu Sekreteri Osman Sağlam, Karaman Eski Belediye Başkanı Özcan Genç, Milli Eğitim Bakanlığı Daire Başkanı Ali Okur, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Daire Başkanı Alparslan Öğüt, Gümrük Bakanlığı Baş Müfettişi Adnan Akgöz, TCDD Yük Daire Başkan Yardımcısı Naci Özçelik, Bakan Danışmanı Bayram Şahin, Dernek Başkanı Veli Bozkır, Başkan Yardımcısı Feridun Erdoğdu, Bakan Danışmanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri A. Vehbi Aksoy, Dr. Ali Güler, Ayhan Akgöz, Didem Genç, Dernek Eski Başkanları Cevdet Gökyer, TRT Şef ses sanatçıları Hasan Eylen, Alper Diler, Karamanlılar, öğrenciler ve davetliler katıldılar. 

Dernek Başkanı Veli Bozkır’ın açılış konuşmasının ardından Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Karaman Milletvekilleri Recep Konuk ve Recep Şeker hemşehrilerini selamlayarak Karaman’da yapılan yatırımlar ve son çalışmalarla ilgili bilgi ve düşüncelerini paylaştılar.
 
Okunan Kuran-ı kerim ve kasidelerin ardından konuklara yemekleri ikram edildi ve güzel bir sohbet ortamını paylaştılar.