Odunpazarı Kent Konseyi Tiyatro Çalışma Grubunun hazırladığı “Aşk grevi” isimli tiyatro oyunu Odunpazarı Belediyesi Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezinde (YKSM) düzenlenen gala programı ile izleyici ile buluştu.

Savaş Aykılıç’ın yazdığı, Cemalettin Güzelbaba’nın yönetmenliğini üstlendiği oyunun gala programı, Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt ve Odunpazarı Kent Konseyi Başkanı Hasan Atak’ın yanı sıra çok sayıda sanatsever tarafından büyük ilgi ile takip edildi. Dünya tarihinin en önemli sorunları arasında yer alan savaşlar ve sonuçlarının mizahi bir anlatımla sahnelendiği oyunda, kadınların barışa olan katkısı çarpıcı bir şekilde anlatılıyor. Amatör bir ruhla sahnelenmesine rağmen tiyatro oyuncularının başarılı performansıyla adeta bir kahkaha tufanına dönüşen “Aşk Grevi” isimli tiyatro oyunu, daha ilk gösterimde kapalı gişe oynadı.

DEPOLARDAN TİYATRO SAHNESİNE

Oyun sonunda Odunpazarı Kent Konseyi tiyatro çalışma grubu üyeleri kendilerine büyük destek sağlayan Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’a teşekkür etti. Geçmiş yıllarda prova yapacak salon bulamadıkları için depolarda prova yaptıklarını ifade eden tiyatrocular, Başkan Kurt’un kendilerine sağladığı büyük destek sayesinde provalarını artık profesyonel salon ve sahnelerde gerçekleştirme imkanı elde ettiklerini ifade ettiler.

KENT KONSEYLERİNİN ÖNEMİ BİR KEZ DAHA GÖZLER ÖNÜNE SERİLDİ

Eskişehirli sanatseverlerin büyük ilgi ile takip ettiği oyun sonunda tiyatrocuları kutlayan Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt: “Odunpazarı Kent Konseyi tiyatro çalışma grubu üyelerini kutluyorum. Bugün sergiledikleri büyük performans ve sahneledikleri anlamlı oyunla Kent Konseylerinin önemini bir kez daha gözler önüne serdiler. Odunpazarı Belediyesi olarak desteğimiz artarak devam edecek” dedi.