Seyircilerden büyük talep gören başarılı dizi No:9 Productions imzasını taşıyor. Yayına başlama tarihi 18 Haziran 2021 olan dizi yeni bölümleriyle izleyicileriyle buluşmaya devam etmektedir. Romantik komedi türündeki dizi oyuncu performanslarıyla da parlamaktadır. Cunning Single Lady isimli Güney Kore dizisinden uyarlanan dizinin kadrosu da sağlamdır. İnternet üzerindeki pek çok platformda diziyi bulmak mümkündür. Aşk Mantık İntikam son bolum izle yazıp aratarak yapımı izlemeye başlayabilirsiniz.

Aşk Mantık İntikam Oyuncu Kadrosu

Burcu Özberk Esra karakterine can verirken İlhan Şen ise Esra’nın eski kocası ve başarılı bir girişimci olan Ozan Korfalı karakterini canlandırmaktadır. Günay Karacaoğlu ve Zeynep Konkande gibi tecrübeli bir oyuncular yapımda yer almaktadır. Günay Karacaoğlu Ozan’ın annesi Zümrüt Korfalı’ya, Zeynep Konkan’de ise Esra’nın annesi Menekşe Erten karakterine bürünmüştür.

Çağla Yılmaz rolünde Melisa Döngel ve Çınar Yılmaz rolünde ise Burak Yörük bizleri karşılamaktadır. Bütün bu bilgiler ışığında Aşk Mantık İntikam oyuncu kadrosunun son derece iddialı bir kadrodan oluştuğunu rahatlıkla ifade edebiliriz. Bu da gayet doğal olarak bu yeni yapımın kısa sürede izleyici sayısını arttırmasını mümkün kılmaktadır.

Aşk Mantık İntikam Olay Örgüsü

Garsonluk yaparak hayatını kazanan Esra bir gazete haberini görmesiyle farklı duygulara sürüklenir. Kötü bir ayrılık yaşadığı eski kocasının çok başarılı bir şirket sahibi olduğunu öğrenmiştir. Ayrıca görünüşünde de değişikliğe giden eski eşi artık çok başka biri gibi görünmektedir. Yakışıklı ve çekici biri olmuştur. Evlilik hayatlarında üstelenmek zorunda kaldığı sıkıntıları ve haksızlıkları düşünen Esra bu duruma oldukça içlenir.

Esra’nın başının belaya girmesi ve Ozan’ın ona kurtarmaya gelmesi ile bir yıl sonra çift tekrar karşılaşmaktadır. Ancak ikisi de öfke doludur. Esra bir özür beklerken Ozan’ın soğuk ve kibirli tavrı karşısında şok olmuştur. Bu birleşme bittiği düşünülen bazı duyguları da harekete geçirecektir. Esra gururunu kırmış olan bu adamdan intikamını almak için onu tekrar kendisine deli aşık etme kararı alır. Bunu uygulamak için de eski kocasının şirketinde çalışmak için başvuru yapar. Eğlenceli ve heyecanlı yapımı izlemek için dizi izle uygulamalarından seyredebilirsiniz!