Kültür Ajans çatısı altında KTT Başkanı, Protokol Rehberi İbrahim Mayda’nın organizatörlüğünde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Ata Yurdu olan Taşkale Köyü’nün kısa tanıtım filimi çekildi.

Kültür Ajans tarihi, turistik yerlerin çekimlerini yaparak paylaşım rekorları kırıyor. Daha önce Konya/Çatalhöyük-Kapadokya İstanbul gibi birçok tarihi ve turistik yeri profesyonel anlamda tanıtımını yapan Kültür Ajans, son çalışması olan Taşkale Köyü çekimlerini instagram hesabında üzerinden paylaştı.

Taşkale Köyü’nde profesyonel ekiple 2 günde çekilen tanıtım filminin montajı ve kurgusu yapılarak dün saat: 20.00’da  “maydaguide” ve “Kültür Ajans” resmî hesapları üzerinden paylaşıldı. Sosyal medyada yoğun ilgi gören tanıtım filmi, yayınlanmasının ardından rekor paylaşım ve gösterim aldı.

Konuyla ilgili olarak gazetemize açıklamalarda bulunan Mayda; “Kültür Ajans olarak her zaman ki gibi yine amacımız tek bir noktadan güçlü bir şekilde hedefe ulaşmaktı, keşfet düşerek bunu dün başardık. Ajans üyelerimiz, takipçilerimiz ve hemşehrilerimizin de desteğiyle beraber bunu başardık. Bu gurur hepimize ait, şuan “ATAYURT 1881” 115.000 görüntülenme ve 750.000 gösterim aldı. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Ayrıca Mayda, Konya’da ikamet etmesine rağmen Karaman’a ve buradaki tarihi yapılara hayranlık duyduğunu belirterek bu çalışmaları devam ettirerek Karaman’ın tanıtımına katkı sağlayacaklarını ifade etti.