Günümüzde dizi seçenekleri sezon başı ile birlikte arttı. Son zamanlarında trend dizisi ise; Barbaroslar: Akdeniz’in kılıcı dizisi oluyor. Genel olarak tv de yayınlandığı izleyemeyen kişiler ise diziyi; Barbaroslar Akdenizin Kılıcı Son Bölüm izle platformlarında izleyebilirler. Özelliklede gençler için örnek olacak tarihi bir kurguyu anlatan dizidir. Akdenizin Kılıcı dizisi son zamanlarda ses getiren yapımlar arsında yer almaktadır.

Tarihteki deniz seferlerine dair kurgular yer alıyor. Dizi karakterleri de geçmiş dönemlerde adının bahsettirmiş karakterlerdir. Dizi 16 Eylül 2021 tarihinde ilk kez yayınlanan Barbaroslar: Akdenizin Kılıcı dizisi her geçen gün daha fazla izleyicisi kitlesine ulaşıyor. Deniz savaşları tarihini sevenler için beğenerek izleyecekleri bir dizidir.

Özellikle son zamanlarda tarihi kurgulara dayanan yapımların ilgi görmesi; Barbaroslar Akdenizin Kılıcı dizisinin de çekilmesinde etkili olmuştur. Bununla birlikte bu dizinin oyuncu kadrosunun son derece iddialı bir kargodan oluşması, gayet doğal olarak dizinin seyirsi sayısını da olumlu yönde etkilemiştir.

Barbaroslar Akdenizin Kılıcı Oyuncuları Kimlerdir?

Barbaroslar: Akdenizin Kılıcı dizisinde ki güçlü karakterleri güçlü oyuncu kadrosu yer alıyor. Başrolde Hızır Reis lakaplı Barbaros Hayrettin paşa karakterini Ulaş Tuna Astepe canlandırıyor. Dizide Barbaros Hayrettin Paşanın kardeşleri yer alıyor. Bunlar;

  • İshak karakteri; Yetkin DİKİNCİLER
  • Oruç reis karakterini Engin Altan DÜZYATAN
  • İlyas reis karakterini; Caner TOPÇU

Dizide yer alan diğer bazı oyunlar ise şunlardır;

  • Despina karakterini Gülcan ARSLAN oynuyor.
  • Derviş karakterini; Bahadır YENİŞEHİRLİOĞLU oynuyor.
  • Isabel karakterini; Pelin AKİL oynuyor.

Barbaroslar Akdenizin Kılıcı Yayın Günü

Eylül ayının ortalarından beri perşembe akşamları Barbaroslar: Akdenizin Kılıcı dizi günü oluyor. Dizi 20.00 perşembe akşamları TRT 1 kanalında yayınlanmaktadır. Kaçıranlar ise diziyi isterlerse dizi izle platform çeşitlerinde izleyebilir. Cuma günleri online olarak hizmetleri sunulan dizilerin izlenme platformlarında en çok Barbaroslar: Akdenizin Kılıcı dizisi izleniyor. Siz de sevdiklerinizle birlikte bu güzel diziyi yakından takip etmek istiyorsanız dizinin yayın zamanını kaçırmamalısınız. Bunun için alanında uzman olan platformları tercih edecek olursanız;  sorunsuz bir şekilde Barbaroslar Akdenizin Kılıcı dizini seyretme fırsatını da yakarlarsınız!