Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim ve Kredi Yurtlar Kurumu Konya Bölge Müdürlüğü tarafından Gençlik Haftası kapsamında Bedirhan Gökçe ile şiirlerle türküler konseri düzenlendi.
20 Mayıs 2013 Pazartesi günü saat 20.00’de Piri Reis Kültür Merkezinde gerçekleştirilen konsere; Vali Murat Koca, hanımefendi Vildan Koca, Yüksek Öğrenim ve Kredi Yurtlar Kurumu Konya Bölge Müdür V. Mümin Güneri, Konya Bölge Müdür Yardımcısı Mahmut Danayiyen, Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürü Enver Yüzbaşı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü ve çok sayıda üniversite öğrencisi katıldı.

Yüksek Öğrenim ve Kredi Yurtlar Kurumu Konya Bölge Müdür V. Mümin Güneri’nin açılış konuşmasıyla başlayan programda şair, yorumcu ve radyo sunucusu Bedirhan Gökçe seslendirdiği birbirinden güzel şiir ve türkülerle zaman zaman davetlileri coştururken, zaman zaman da duygulandırdı.


Konserin sonunda Vali Murat Koca Türkçe’nin Başkenti Karaman’da, Türkçe’yi güzel bir şekilde kullanan bir sanatçıyı ağırlamaktan duydukları memnuniyeti ifade ederek, Bedirhan Gökçe’ye tablo hediye etti.