Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi karakalem kursiyerlerinin Belediye Taş Binasında sergilemiş oldukları “Çizgilerin Gözü İle Karaman” sergisini Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne ziyaret ederek, kursiyerlerin yapmış olduğu eserleri yerinde inceledi.
Belediye Taş Binasında sergilenen eserleri tek tek inceleyen Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne öğrenci ve kursiyerlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Kursiyerleri bu anlamlı günlerinde yalnız bırakmayarak ziyaretlerine gelen Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne’ye teşekkürlerini sunan kursiyerler, bu anlamlı ve sürpriz ziyaretten dolayı duydukları mutlulukları dile getirerek, destekleri için teşekkür ettiler.
Ziyaret, Gençlik Merkezi karakalem kursiyerlerinden Serhat Alıç’ınBelediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan için yapmış olduğu karakalem portresini hediye etmesi ve günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.